Andre kosttilskudd

Ling Flytende – umiddelbare resultater og rask språkopplæring

 

Åtte fremmedspråk og en måte å lære dem på. Det er ikke mulig? Ling Fluent avslører at det er mest å skaffe seg. Og dette er på kort tid!

 

 

Grunnlaget for virkningen av Ling Fluent er ekstremt funksjonelt: bare åpne programmet og velg deretter den hvis lærer vi har tenkt å starte fra listen over tilgjengelige språk. Søknaden i seg selv vil vise oss en passende samling av nye ord, som er gruppert i intuitive grupper som helse, arbeid, familie, optimalisering av hele vitenskapen. Og så må du bare jobbe sammen med tipsene på skjermen – mestre de neste ordene, lære å bruke dem i direkte setninger og endelig forstå deres polske betydning. Ling Fluent-studien, oppfunnet av spesialister, er en effektiv og ekstremt enkel måte å skaffe seg omfattende ordforråd på et fremmed språk, og det er lett og enkelt å kommunisere med det på feriereiser eller utenlandsk arbeid. Viktig, teknikken påvirker studenter i alle aldre; det spiller ingen rolle om du bare begynner å lære et bestemt språk, eller du har allerede jobbet med det – systemet er allsidig, og det er derfor det fungerer perfekt for folk som studerer i en avansert alder. Bruken av den elektroniske e-læringsplattformen påvirker også effektiviteten av teknikken, fordi læringen av de følgende ordene synes å være svært interessant, effektiv og variert. I tillegg kan du i tillegg overvåke tilstanden til dine egne kompetanser og fremskritt, og ved å gjenta øvelser, memorere ordene du lærer og lær hvordan du bruker dem i direkte mellommenneskelig kommunikasjon.

Ekspertuttalelse

Jeg har vært engelsk og fransk lærer i nesten tjue år. Jeg jobbet i skolene og ga veiledning, lærte å forstå Poles språkferdigheter i ulike aldre. Og disse er store, men de mangler ofte en effektiv foreleser eller en god metode for å lære og konsolidere den tilegnede kunnskapen. Når Ling Fluent-metoden dukket opp på markedet, prøvde jeg det umiddelbart og merket umiddelbart at jeg og mine studenter ventet på det. Spesielt at det er en strategi som støttes på e-læring, som lærer på en klar og samtidig veldig intuitiv måte. Ling Fluent lar deg lære opptil åtte fremmedspråk fordi du lærer de samme områdene i hjernen som brukes av ungdomsbarn, og som er ekstremt aktive for øyeblikket. Takket være dette husker vi ord og uttrykk mye tidligere, det er også lettere å huske dem.

Hvor kommer effektiviteten fra?

Imidlertid er det ubestridelige treffet, som jeg setter pris på som spesialist i å lære språk, form og metode for læring. Først lærer du det nye ordet, lærer det senere i erklæringen og deretter endelig søker etter oversettelsen, blir vi vant til det mye raskere og mer effektivt enn om vi gjorde det i motsatt rekkefølge. En slik metode for læring muliggjør en mer positiv bruk av sinnet og definitivt øker prosessen med å huske nye ord. Når jeg snakker fremmedspråk, legger jeg merke til å utvide vokabularområdet i utgangspunktet, og presenterer deretter en detaljert grammatikk i den neste. Ling Fluent er basert på denne verdien, slik at du kan kjenne til mange utenlandske ord, sette dem godt i setninger og bruke dem i riktig sammenheng. Og det er mye viktigere i standard språkkommunikasjon. Så jeg anbefaler denne strategien og programmet som en effektiv og effektiv enhet for å lære andre språk, noe som gir tilfredsstillende resultater rett etter en veldig kort tid.

Kunder mening

Jacek 22 år

Gjennom skolene har jeg ikke lært språk så mye som Ling Fluent

Mirek 41lat

Jeg måtte lære engelsk raskt fordi jeg skulle til utlandet. Ling Fluent hjalp meg med å oppnå dette på svært kort tid

Iza 28 år gammel

Det fungerer. Vi trekker fra denne teknikken med mannen min, og vi gjør begge ekspress fremgang!

Beata 31y.o.

Jeg vil anbefale! Jeg utvikler det tredje språket så effektivt, og jeg møtes uten problemer.

Karol 18y.o.

Et flott forspill til de avsluttende eksamenene, ansett øvelser og praktisk programstøtte.

Przemysław 55 år gammel

Jeg var forsiktig fordi jeg lærte språk i min alder? Men Ling Fluent hjalp virkelig!